måndag 7 september 2009

Förberedda?

Jag är fascinerad över att se hur de rödgröna gör sig beredda inför valet nästa år, det enda tydliga budskapet de har lyckats komma med än så länge är att de vill regera tillsammans. Än så länge visar de på punkt efter punkt att de inte lyckats bli ense om hur de skall regera, men det är tydligen inte alls lika viktigt..
När alliansen bestämde sig för att gå ut som ett gemensamt regeringsalternativ inför förra valet började de med en presskonferens och tillsatte arbetsgrupper för att bilda en gemensam plattform, en hemsida startades där folk kunde läsa vad det var de ville och det sades ingenstans att målet var att regera, utan fokus låg på vad som skulles göras..
Nu hade oppositionen ett möte i helgen där mycket lite sades, utan sprickan mellan partierna syns bara starkare och starkare. Även de har startat en hemsida, men tyvärr glömt att om det ska bli läsvärt bör det innehålla något. Den största nyheten på den sidan än så länge är att Lars Ohly säger att han är ovan med textbloggar då han tidigare bara hållt på med bilder...
Mycket starkt utspel må jag säga!!
Jag väntar med stor spänning på att se om de hinner komma överens om skatter, svenska trupper i Afghanistan mm. innan valsedlarna är tryckta.

1 kommentar:

  1. Hej Hasse!

    Trevligt att se dig i bloggvärlden!

    Ohlys utspel var ju i alla fall ärligt, om än inte så imponerande;)

    SvaraRadera